Jag gör som förra gången; är så slö att jag kopierar det mesta rakt av, för det är nämligen dags för ett nytt Pokémon-event. Denna gång är det Mystery Gift: Member’s Card, som ger dig tillgång ön New Moon Island där Darkrai ligger och slumrar. Nej, här sitter jag och ljuger, den sover förstås inte, utan du tvingas kämpa livet ur dig för att få ha den i ditt team.

Likt förra gången citerar jag nintendo.se rakt av:

Det här behöver du göra i spelet:

OBS! Har du redan skaffat Secret Key behöver du inte bry dig om de första fem punkterna!

1. Bege dig till Jubilife City och gå in i tv-huset som ligger längst upp i mitten av staden.

2. Gå uppför trapporna till tredje våningen och prata med den brunhårige, glasögonprydde gubben som står på den orange mattan.

3. Välj ”YES” när han frågar dig om du vill bli intervjuad. När han frågar dig om ”Opinion on TV” svarar du ”EVERYONE” genom att välja den orange rutan till vänster och sedan vilket ord som ska stå där. Därefter väljer du den orange rutan till höger och fyller i ”HAPPY” (har du svårt att hitta orden kan du sortera i bokstavsordning istället för i ordgrupper). När båda orden är ifyllda väljer du ”CONFIRM” och sedan ”Yes”.

4. Nu frågar han dig om ”feedback on TV” och då upprepar du proceduren i steg tre men fyller istället i ”WI-FI” i den vänstra rutan och ”CONNECTION” i den högra.

5. Spara ditt spel och stäng av.

6. Sätt på spelet igen och vänta tills spelets titelskärm dyker upp och gå vidare därifrån så att du hamnar på skärmen där det står ”CONTINUE”, ”NEW GAME” etc. Här väljer du ”MYSTERY GIFT” och sedan ”RECEIVE GIFT”. Efter det väljer du ”GET VIA NINTENDO WFC” och bekräftar med ”YES”. Tänk på att du måste använda samma Nintendo DS som ditt Pokémon-spel är länkat till när det gäller anslutning till Nintendo Wi-Fi Connection!

7. Nu har du fått ett nytt Wonder Card som du ska ta till närmaste Poké Mart där du får Member’s Card av figuren i grönt.

8. GLÖM INTE ATT SPARA DITT SPEL!!

Vill du ha mer information och absolut inte vill hitta till ön själv och utöver detta önskar spoila alltsammans, klicka då över till nintendos hemsida (ovan) och läs mer. Måste fånga fler! Sorry…

Annons