Att som något pedantisk ungdom försöka skapa en blogg på mindre än en dag är närmare omöjligt. Allt måste klaffa på en gång. Nu är det säkert inte så ändå, men här är åtminstone det bästa jag kan göra just nu. Så; välkomna till Bloggonoid’s blogg.

Vill ni veta någonting speciellt om mig är det bara att klicka in på Om Bloggonoid till höger, men jag anser att det i såna här fall passar bra om man som läsare bara slängs in i bloggen, och sedan med tiden och utifrån den stil och berättarteknik författaren använder, lär känna han eller hon ytterligare. Om nu så behövs. Lite som en novell, alltså.

På denna blogg kommer det skrivas om allt möjligt, att förvänta sig något speciellt är absurt då jag inte följer några mallar och gärna skriver om gamla spel i förmån för nyreleaser. Därför kan det lika gärna komma upp en recension av ett NES spel som GTA IV, liksom funderingar kring äldre saker, klagomål på diverse mer eller mindre spelrelaterade ämnen, och om man har tur även något nytt och fräscht.

Alla hänger inte med i tempot i dagens samhälle, och självklart kan det vara intressant att veta om fem år gamla spel är bra än idag, snarare än ett sprillans nytt. Det är åtminstone vad jag tror, och vad jag kör på. Jag skriver helt enkelt om det jag vill, hur jag vill. Kanske inte alltför ofta, det återstår att se då jag har en del att göra under dagarna. Men förhoppningsvis bjuder jag på någonting värt att läsa.

Och då just detta: läsa. Internet svämmar över med korta inlägg där bilderna tar mest plats, men för mig är det alltid texten som är viktigast. Därför kanske jag skriver flera sidors inlägg om ett spel mellan varven, vilket också leder till att inläggen blir färre. Men det är som man säger: kvalitet framför kvantitet. Återstår att se om jag lyckas hålla upp kvaliteten.

Annonser